top of page

exclusief

EXCLUSIEF

Waar krijg je de kans om les te krijgen van de absolute specialisten? Les krijgen van instructeurs met vele jaren ervaring in het opleiden en trainen van professionals. Meesters in het rijden onder alle omstandigheden en condities. Bij MotoMasters kan dat nu! 

 

Je hebt een mooie machine waar je van geniet, maar... je zou er graag meer uithalen. Waar is jouw 'fiets' allemaal toe in staat? Waar ben jij allemaal toe in staat? De instructeurs van MotoMasters kunnen jou, als geen ander, de echte fijne kneepjes van het motorrijden bij brengen. Zonder problemen krijgen zij elke rijder op een veel hoger niveau van rijden. Waarom? Omdat ze hun vak verstaan!

Professionals van de politie en andere (overheids)diensten krijgen jaarlijks rijtraining van 'onze mannen'. Er is immers altijd ruimte voor verbetering of voor het scherp houden van de vaardigheden. Met hun didactische skills lukt het ze steeds weer om het gewenste resultaat te bereiken. In alle rust wordt de 'kandidaat' stap voor stap naar het doel toe gepraat en begeleid. Ook als er 220 km per uur wordt gereden...   

Onze instructeurs weten waar ze het over hebben. Ook voor motorongevalsanalyse wordt er een beroep op ze gedaan. Kortom, je kunt je geen betere instructeur wensen om jou, als ervaren rijder, naar een hoger niveau te tillen. Dat komt je veiligheid fors ten goede én het maakt het plezier in het rijden nog veel groter. 

Schermafbeelding 2018-12-20 om 12.22.03.

MAATWERK

 

Bij MotoMasters werken we niet met een standaardaanpak. Er wordt niet een programmaatje voor een groep rijders afgedraaid. Elke rijder is anders; elke rijder heeft andere wensen en behoeftes. Voor het invullen van die specifieke wensen en behoeftes levert MotoMasters het passende maatwerk door middel van onze één-op-één-instructie. 

Omdat onze instructeurs alle disciplines van het motorrijden beheersen en opgeleid zijn om daar ook instructie in te geven, is alles mogelijk. Rijden op een enduro machine, een race motor, een cruiser. Hard rijden, heel langzaam rijden of zelfs rijden in het terrein (ook met een toermotor...). Het kan allemaal.

 

Het veilig rijden op de openbare weg onder alle omstandigheden is in elk geval de aandacht waard. De beste manier van positioneren, het bochten rijden zoals het écht moet. Het maakt niet uit wat de wensen zijn, in overleg wordt er een passend programma samengesteld. Al is het de wens om in staat te zijn op je 'GS', rijdend,  je handschoen van de straat op te pakken... Oók dat kunnen we je leren!

Het voornaamste is dat er op basis van jouw wensen en vaardigheden maatwerk wordt geleverd. 

 

Heb je speciale wensen? Wij zijn er klaar voor!

Schermafbeelding 2018-02-22 om 12.07.14_
IMG_2052_edited.jpg

moto

masters

bottom of page