top of page

exclusief

NIEUWS

Internationale GS Trophy 2020 Nieuw-Zeeland

Om de twee jaar organiseert BMW Motorrad de meerdaagse BMW International GS Trophy voor echte offroad-fans. In 2020 rijden in Nieuw-Zeeland tientallen teams uit verschillende landen mee – een uniek evenement waarbij de deelnemers op een GS iedere uitdaging moeten aangaan en hun teamgeest moeten aantonen.

MotoMasters is door BMW Motorrad gevraagd de NL-equipe voor deze wedstrijd te trainen. De uitgebreide militaire ervaring van het MotoMasters team (Korps Mariniers, Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten, Politie)  in combinatie met de hoogstaande rij- en instructieexpertise was voor BMW Nederland reden om de hulp van MotoMasters in te schakelen. 

Schermafbeelding 2018-12-20 om 12.22.03.
Unknown.png

Brand experience

MotoMasters is gestart met het aanbieden van speciale experiences. Een proefrit bij de dealer is leuk en nuttig, maar een dag lang een machine echt leren kennen onder begeleiding van professionals is een geweldige 'experience'. 

 

Maar, ook na levering van een nieuwe motorfiets in het duurdere segment, kan de koper een uitgebreide training in het gebruik van de fiets krijgen. Dus niet 'even in de showroom nog wat uitleg krijgen over de knopjes', maar echt de fiets leren kennen. Wat kan hij allemaal en hoe ga ik er mee om? Zo, dat aan het eind van de dag de nieuwe fiets heel vertrouwd voelt en eigenlijk al past als een handschoen. Dé garantie voor veel fijne en veilige kilometers.  

 

MOTORFIETSEN-MOTOPORT-2016.png

Ducati Nederland

MotoMasters assisteert Ducati Nederland bij de introductie van de nieuwste modellen motorfietsen. Ducati doet graag een beroep op de kennis en ervaring van de mensen van MotoMasters. En MotoMasters vindt het vanzelfsprekend heel leuk en nuttig om alle nieuwe Ducati modellen aan een test te onderwerpen. Het mes snijdt aan twee kanten!

panigale.jpg
bottom of page